Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεδίκογλου για Γλέζο: Ομολογούν ότι θα βρουν λεφτά με εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό

Συνεχίζεται και σήμερα το μπαλάκι ανακοινώσεων με αφορμή τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για εσωτερικό δανεισμό

Kedikoglou

Συνεχίζεται και σήμερα το «μπαλάκι» ανακοινώσεων με αφορμή τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για εσωτερικό δανεισμό με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά  στις κατηγορίες περί διαστρέβλωσης των δηλώσεων του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για να σταματήσει επιτέλους η «καραμέλα» περί δήθεν διαστρέβλωσης των δηλώσεων του κ. Γλέζου, παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξής του στην Ελευθεροτυπία (10-5-2014), το οποίο έχει ως εξής: «Εάν χρειαστεί (ο ΣΥΡΙΖΑ), θα κάνει ένα εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό, για εισοδήματα πάνω από ένα όριο» ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Σήμερα βέβαια μάθαμε ότι δεν είναι μόνον ο κ. Γλέζος, αλλά και ο κ. Μηλιός, που συμφωνεί στην ίδια απάντηση για το ερώτημα »πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά;»» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συνέχισε: «Ομολογούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τα λεφτά με εσωτερικό ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ δανεισμό, δηλαδή από τις τσέπες των πολιτών, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο κ. Στρατούλης από το Μάιο του 2012. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…»

By