Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Κρέτσος: Δεν θα υπάρξουν προσωρινές άδειες

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στα Παραπολιτικά, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε προσωρινή αδειοδότηση με υπουργική απόφαση.

Ειδικότερα, ο Λευτέρης Κρέτσος, είπε πως για ο ακριβής αριθμός των τηλεοπτικών αδειών που θα προκηρύξει το Εθνικό Συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης, δεν θα απέχει πολύ από τους αρχικούς σχεδιασμούς, ενώ υπογράμμισε ότι η χωρητικότητα του φάσματος της Digea μπορεί να χωρέσει μέχρι έξι κανάλια υψηλής ευκρίνειας.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τόνισε: «Η αδειοδότηση θα πραγματοποιηθεί με διαγωνισμό από το ΕΣΡ και με βάση τον νόμο Παππά».

Τέλος ο Λευτέρης Κρέτσος, κατέληξε: «δύο επιχειρηματικά σχήματα που πλήρωσαν δεν εκπέμπουν ενώ άλλοι που δεν έχουν πληρώσει εκπέμπουν».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By