Ο Ηλίας Τριάντης θα επιμελείται στο εξής την αρτοποιεία και ζαχαροπλαστική του Kiku για τα πρωινά στη Μύκονο.
Το Kiku ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας τα τελευταία χρόνια, σε κάθε επίπεδο και το αποδεικνύει συνεχώς με κορυφαίες συνεργασίες.
Αυτή τη φορά ο λόγος για τον Ηλία Τριάντη, έναν από τους πλέον ταλαντούχους και καταξιωμένους bakery & pastry chef στη χώρα μας.
Η συνεργασία του Kiku σφράγισε πρόσφατα και επίσημα και πλέον ο chef αναλαμβάνει εξολοκλήρου το σχεδιασμό του bakery & pastry menu για το kiku breakfast menu στη Mykono ένα το πολυαναμενόμενο project στο Numi Hotel Mykonos.
Με παρακαταθήκη την οικογενειακή παράδοση στον κόσμο της αρτοποιίας, από το γνωστό εργαστήριο ζύμης του παππού του «ο Παρνασσός» και στη συνέχεια ακολουθώντας τα βήματα του μέντορα τον πατέρα του, ο Ηλίας Τριάντης μυήθηκε από νεαρή κιόλας ηλικία, στα μυστικά της αρτοποιίας.
Ακολούθησαν με επιτυχία οι σπουδές του στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, εξελίσσοντας το δημιουργικό του πάθος με τη γαστρονομία, μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και συνεργασιών με κορυφαίους σεφ σε Ελλάδα και Γαλλία.
Οι συνεργασίες του με σημαντικές βιομηχανίες ζύμης και φημισμένα ζαχαροπλαστεία, τον ωριμάζουν ως δημιουργό και τον καθορίζουν στη μετέπειτα πορεία του. Παράλληλα πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία, προσωπικά masterclasses σε διεθνείς εκθέσεις και φέρνει εις πέρας αρκετά consulting σε γνωστά καταστήματα και παραγωγές ανά την Ελλάδα.
Το επαγγελματικό προφίλ του Ηλία Τριάντη επικεντρώνεται στη δημιουργική γαστρονομία, επιδεικνύοντας απόλυτη προσήλωση στην πολυδιάστατη φύση των γεύσεων, την αγνότητα των πρώτων υλών και τους ευφάνταστους συνδυασμούς.
Στόχος είναι να ανανεώνεται το μενού με φρέσκιες ιδέες ανάλογα με την εποχή και τις γαστρονομικές τάσεις, προσφέροντας συνεχώς, νέες γευστικές εμπειρίες!
Το αστείρευτο μεράκι του Ηλία Τριάντη αλλά και το δημιουργικό του πάθος, αποτελούν εγγύηση για τα παραπάνω και δε μένει παρά να δοκιμάσουμε το νέο μενού και στην πράξη…