Τόσο ο Μπόρις Τζόνσον όσο και ο Νάιτζελ Φάρατζ μπήκαν στο στόχαστρο της Σερ
Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι έκανε τον Μπόρις Τζόνσον, -ένα από τους ηγέτες του Brexit- υπουργός Εξωτερικών στο νέο υπουργικό συμβούλιο αντικαθιστώντας τον Φίλιπ Χάμοντ, ο οποίος έγινε καγκελάριος. Η απόφαση της νέας πρωθυπουργού όμως δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την διάσημη τραγουδίστρια Σερ.
Η τραγουδίστρια που σπανίως τοποθετείται σε θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος δεν άντεξε και απάντησε μέσω twitter στην ερώτηση του δημοσιογράφου Νικ Ράιλι «για το πώς σας φαίνεται ο Τζόνσον σαν υπουργός Εξωτερικών:
«Είναι ένας γαμ@@@@@ς ηλίθιος, που είπε ψέμματα στον βρετανικό λαό και δεν είχε τα α@@@@@α να τους καθοδηγήσει όταν η ψήφος υπέρ της εξόδου νίκησε»!
@NickJWReilly Think He’s
F-ing Idiot who lied to British ppl
& Didnt have the⚽️??2 LEAD
THEM ONCE “LEAVE”VOTE WON‼️..anymore questions?— Cher (@cher) July 13, 2016
Η Σερ σε ένα άλλο tweet και όταν ρωτήθηκε αν θα έβαζε υποψηφιότητα για την αρχηγία των εργατικών η τραγουδίστρια είπε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εχω ζήσει εδώ πολλά χρόνια και αγαπάω τους Βρετανούς. Παρολαυτά ο Τζόνσον και ο Φάρατζ είναι χωρίς αμφιβολία μ….».
@andygoss UK HAS“SPECIAL PLACE IN MY”?” LIVED
THERE 2X’s IN MY LIFE
& LOVE BRITS..
HOWEVER…BORIS & NIGEL ARE DEFINITE TOSSERS ?— Cher (@cher) July 13, 2016