Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Δριμεία επίθεση κυβέρνησης κατά της ΝΔ

«Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Η ΝΔ εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση»

pappas

Δεν γίνονται περικοπές σε μισθούς και συντάξεις υποστηρίζει η κυβέρνηση στη ΝΔ και ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση κατά του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του Νίκου Παππά

«Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Η ΝΔ εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση. Ρωτάμε για μία ακόμα φορά: πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ;  Ή μήπως ο κύριος Μητσοτάκης σκοπεύει, εκτός από τον γραμματέα του κόμματός του και τη νεολαία του, να διαγράψει και τη Εurostat;».

By