Με την κατάθεση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελικής Νικολούλη συνεχίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε εκτενώς στις απειλές που δέχθηκε ερευνώντας την υπόθεση και ιδίως μετά την προβολή της εκπομπής, όπου αποκαλύφθηκε, με τη συνδρομή του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου, το αίμα του 26χρόνου στο αυτοκίνητό του.
«Μετά από την προβολή της εκπομπής, άρχισαν οι απειλές. Μετά από το πρώτο δικαστήριο και την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης έγιναν πιο έντονες. Υποβάλαμε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Τελικά, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του βασικού κατηγορουμένου για απειλές σε βάρος μου. Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.
Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε στους δικαστές πως άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η οικογένεια του 26χρόνου απευθύνθηκε στην εκπομπή της, καθώς «επειδή γνώριζαν το παιδί τους, ήξεραν ότι δεν θα έστηνε ο Μάριος την απαγωγή του για να πάρει χρήματα», προσθέτοντας πως αυτό το έλεγε στην οικογένεια ο βασικός κατηγορούμενος.
Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, η κ. Νικολούλη, όπως κατέθεσε, ζήτησε να επικοινωνήσει και με το βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είχε συλληφθεί και βρισκόταν ήδη στις φυλακές Ιωαννίνων.