Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Καραμολέγκος: Με έσωσε η πίστη μου

Κατάθεση ψυχής από τον επιχειρηματία Εμμανουήλ Καραμολέγκο σχετικά με την υπόθεση απαγωγής του στη συνέντευξη Τύπου
karamolegos600

Για την απαγωγή του μίλησε σήμερα το πρωί ο Εμμανουήλ Καραμολέγκος στη μίνι συνέντευξη Τύπου που έδωσε έξω από το εργοστάσιό του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμολέγκος ανέφερε: «Να δείτε ότι είμαι καλά. Ξέρω ότι θέλετε να ρωτήσετε πολλά. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. καταλάβετε ότι η θέση μου είναι δύσκολη. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί χειριστήκατε το θέμα μου με λεπτότητα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Θέλω  να ακούσετε από τα χείλη μου, ότι οι απαγωγείς δεν δούλευαν στις επιχειρήσεις μου…δεν τους γνωρίζαμε. Με έσωσε η πίστη μου. Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική υγεία να επιβιώσεις. εάν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να επιβιώσεις.

Στο ερώτημα για το πως έπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο, ο κ. Καραμολέγκος ανέφερε: «Με σεβασμό. μην ξεχνάτε ότι ήταν απαγωγείς. δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Ενώ επεσήμανε: «Η οικογένειά μου. η γυναίκα μου, ο γιος μου, οι άνθρωποί μου ζήσανε το δικό τους γολγοθά. Δεν έχω κοιμηθεί δύο μέρες». Με χιούμορ ανέφερε επίσης και το θέμα της ηλικίας του όπου είπε: «Θα ήθελα να αναφέρω κι ένα προσωπικό θέμα…Δεν είμαι 60 ετών, είμαι 55».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By