Νέο κρούσμα «απείθιας» επιχειρηματιών και πολιτών προς τις οικονομικές Αρχές

Ελεγκτές προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους σε ταβέρνα στις Αρχάνες Κρήτης, για να αντιμετωπίσουν την οργή των παρευρισκομένων, που τους ανάγκασε να αποχωρήσουν. Νέο κρούσμα «απείθιας» επιχειρηματιών και πολιτών προς τις οικονομικές Αρχές καταγράφηκε το βράδυ της Τρίτης στις Αρχάνες της Κρήτης.
“Οπως γράφει το cretalive, σκηνές που θύμισαν τις αντίστοιχες αντιδράσεις στην Ύδρα πέρυσι τον Αύγουστο εκτυλίχθηκαν χθες στις Αρχάνες, με τον κόσμο, ούτε λίγο ούτε πολύ, να διώχνει ελεγκτές του ΣΔΟΕ.
Η επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΔΟΕ στην πλατεία των Αρχανών έγινε ανήμερα της γιορτής του Αφέντη Χριστού, μεγάλη γιορτή για την περιοχή, που κάθε χρόνο κατακλύζεται από κόσμο.
Με αφορμή την κοσμοσυρροή έσπευσε και το ΣΔΟΕ για έλεγχο, αντιμετώπισε όμως την αντίδραση του κόσμου, που θεώρησε προκλητική αυτή την «επίσκεψη» την ημέρα της γιορτής του χωριού.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών μεγάλης ταβέρνας, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ να αποχωρήσουν.