Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ τα περί παρακολουθήσεων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real News» ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε ότι τα τηλέφωνά τους τα παρακολουθεί η ΕΥΠ

tsiprasA«Ανυπόστατο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευμα της «Real News», σύμφωνα με το οποίο ο Αλ. Τσίπρας φέρεται να υποστήριξε ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται. Ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση για «φτηνά επικοινωνιακά παιχνίδια»

«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», ξεκαθάρισε η Κουμουνδούρου, σπεύδοντας παράλληλα να απαντήσει στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για το θέμα τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όσο και το Γραφείο Τύπου του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

«Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα» αναφέρει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:
«Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο. Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών».

Ανταπαντώντας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρει ότι «αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι να τεθεί επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον έλεγχο της λογικής!»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε στους βουλευτές του κόμματός του, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ότι τα τηλέφωνά τους παρακολοθούνται από την ΕΥΠ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By