Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γκάφα Σαμαρά on air (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποχώρησε βρίζοντας. Εκνευρισμός στο Μαξίμου.

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Αποχώρησε, βρίζοντας, ο πρωθυπουργός από το τηλεοπτικό πλάνο μετά από ένα σαρδάμ στο διάγγελμά του για τη μείωση του ΦΠΑ! Εκνευρισμός στο Μαξίμου.

«Γ… το κεφάλι μου, μ@@@@@@». Αυτή τη φράση ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός, εκνευρισμένος μετά από ένα σαρδάμ κατά την εκφώνηση του διαγγέλματός του για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η διακοπή του πρωθυπουργικού διαγγέλματος και τα «γαλλικά» του πρωθυπουργού εκπέμφθηκαν live σε πανελλήνια μετάδοση!

Τί είχε συμβεί; Είτε ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε, ή στην πορεία ξέχασε, ότι το μήνυμά του θα μεταδίδονταν ζωντανά και, συνεπώς, διέκοψε θεωρώντας ότι τον καλύπτει το βίντεο είτε πρόκειται για γκάφα ολκής του συνεργείου που ανέλαβε τη μαγνητοσκόπηση το οποίο έδωσε στον αέρα την πρώτη, αποτυχημένη, προσπάθεια και όχι το τελικό μήνυμα.

Σε κάθε περίπτωση, τεράστιες είναι οι ευθύνες του επιτελείου του Μαξίμου που εξέθεσε τον κ. Σαμαρά και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ στο εσωτερικό του Μεγάρου καθώς μία επικοινωνιακή επιτυχία μετατράπηκε σε γκάφα ολκής!

Το μόνον που έλειπε, όπως έλεγαν κάποιοι, ήταν η κάρτα της πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ «μας συγχωρείτε, διακοπή». Δεν αποκλείεται δε το σημερινό αποτέλεσμα να αποτελεί μίας μορφής εκδίκηση από την ΕΡΤ, μετά το κλείσιμο της οποίας τα πρωθυπουργικά διαγγέλματα ανέλαβαν ιδιώτες…

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε στο βήμα και ολοκλήρωσε το μήνυμά του.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By