Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Σημίτης στην εκδήλωση της Διαμαντοπούλου

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννας μετά τη δήλωση αποχώρησής της από το ΠΑΣΟΚ

Costas SimitisΤην επανεμφάνισή της για πρώτη φορά μετά τη δήλωση αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ έκανε χθες η Άννα Διαμαντοπούλου, σ” εκδήλωση που διοργάνωσε το «Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Στην εκδήλωση με τίτλο «Ευρώπη: Σε αναζήτηση κοινού μέλλοντος. Βορράς-Νότος : μία ισότιμη συνύπαρξη», που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το παρών έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης  και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής της να φτιάξει κόμμα, η κ. Διαμαντοπούλου πρότεινε  τη συγκρότηση Ευρωπαϊκής Συμμαχίας για την Ανάπτυξη στη βάση του τριπτύχου «μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική εξυγίανση και ανάπτυξη».

Επίσης κάλεσε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Ευρώπης να αντικρούσουν κάποια φαινόμενα λαϊκισμού και αντιευρωπαϊσμού που αναπτύσσονται, προωθώντας μια συνολική ευρωπαϊκή ατζέντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση μίλησαν τόσο ο πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας Πάαβο Λίπονεν, όσο και ο πρώην Ευρωπαίο Επίτροπος, Αντόνιο Βιτορίνο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By