Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οριστικό «ναι» του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό…

Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ (ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του) συμφώνησαν σε όλα και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, σύντομα θα τεθεί εν ισχύ η νέα μορφή της συνεργασίας των δύο πλευρών.

bergΟι εκκρεμότητες που έμεναν ανοιχτές στη διαπραγμάτευση του Λεωνίδα Βόκολου με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού επιλύθηκαν και σειρά παίρνει η υπογραφή των συμβολαίων.

Οι εκπρόσωποι του Μπεργκ αναμένονται στην Αθήνα στις αρχές Ιανουαρίου και με την άφιξή τους θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και θα εκδοθούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Με το νέο συμβόλαιο, οι αποδοχές του Μπεργκ θα αυξηθούν (κοντά στα 700.000 ευρώ), η διάρκεια της συνεργασίας θα επεκταθεί έως τον Ιούνιο του 2018 και η πράσινη ΠΑΕ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό επί των δικαιωμάτων του Σουηδού κυνηγού.

Το μεγαλύτερο μέρος των συζητήσεων είχε υλοποιηθεί επιτυχώς, ωστόσο ορισμένοι όροι δεν είχαν συμφωνηθεί και η επίλυση τους ήταν αναγκαία. Λύθηκε κι αυτό το «πρόβλημα» και η συνεργασία Μπεργκ-Παναθηναϊκού συνεχίζεται… μέχρι νεωτέρας (αν και εφόσον, δηλαδή, προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό).

By