Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Για το χαστούκι στην Κανέλλη δικάζεται σήμερα ο Κασιδιάρης

xrisi augi

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης

kasidiaris

Η δίκη είχε αρχικά προσδιοριστεί για τον Οκτώβριο, ωστόσο είχε πάρει αναβολή για σήμερα, όπου και πάλι, αναμένεται να πάρει εκ νέου αναβολή, αφού συνεχίζεται η αποχή των δικηγόρων, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για το νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Ο κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, πάντως, αναμένεται να μεταχθεί από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κατηγορία κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη. Η ποινική δίωξη είχε ασκηθεί σε βάρος του μετά την προκαταρκτική εξέταση, η οποία είχε διαταχθεί αυτεπάγγελτα, ενώ είχε ζητηθεί και η σύλληψη του κατηγορούμενου στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου τότε της Χ.Α εμφανίστηκε στα δικαστήρια μετά τη λήξη του αυτοφώρου για να υποβάλλει μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, που ήταν παρούσα στην ίδια εκπομπή και της είχε εκσφενδονίσει ένα ποτήρι νερό.

Η επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2012 στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς την κυρία Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη, η οποία καταδίκασε την ενέργεια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο τελευταίος στράφηκε προς το μέρος της και τη χαστούκισε με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους μας.

By