Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζουν οι καθημερινές δίκες, η λάσπη και η παραπληροφόρηση…»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους δημοσιογράφους και εξέφρασε την ελπίδα του οι ερυθρόλευκοι να έχουν καλή κλήρωση στο Europa League ώστε να προχωρήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Είπε όμως κι άλλα, πολύ πιο ενδιαφέροντα…

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  ERGOTELIS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Ο κ.Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, ότι δεν τον αγγίζουν οι «καθημερινές δίκες, η λάσπη και η παραπληροφόρηση», επεσήμανε ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του και ότι «οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν», ενώ παρέπεμψε άπαντες σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει σύντομα και θα μιλήσει «με χαρτιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω είμαστε μέσα στους στόχους μας, το αποδείξαμε για άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μια καλή κλήρωση στο Europa League και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει ψηλά στο Europa: «Όπως είδατε και στο Champions League, αν είχαμε ισοβαθμήσει σήμερα με τη Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δε θα γινόταν γιατί μας έκανε κάποια χάρη άλλη ομάδα, αλλά γιατί αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο σε 2 παιχνίδια με τη Γιουβέντους ότι τους κερδίσαμε. Πήραμε καλύτερη διάφορα τερμάτων και θα μπορούσαμε να περάσουμε. Πιστεύω ότι η πρόκριση χάθηκε στο Μάλμε».

Για το αν ο τρόπος του αποκλεισμού του αφήνει πικρή γεύση: «Σίγουρα. Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους. Δε χρειάζεται ούτε να το συζητάμε, όλοι οι φίλαθλοι το είδαν. Βέβαια δε σταματάμε εκεί, χρειάζεται δουλειά. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, θα πρέπει τα παιδιά να νικήσουν τα επόμενα τρία ματς και τους το είπα μέχρι το τέλος της χρονιάς να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε και να γίνουν ορισμένες διορθωτικές αλλαγές, οι μεταγραφές και να προχωρήσουμε. Τις περιμένει ο κόσμος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ξέρετε, η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Το καλύτερο σκάουτινγκ να έχεις, όταν φοράς αυτή τη φανέλα μπορεί να παίξεις πολύ καλά, μπορεί να μην μπορείς να αποδώσεις. Το έχουμε δει επανειλημμένες φορές. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Να ξέρετε, ο Ολυμπιακός προχωράει δυνατά, ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλα αυτά που διαβάζουμε, τις καθημερινές δίκες, όλα αυτή τη λάσπη, την παραπληροφόρηση, δε μας αγγίζουν. Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, πεντακάθαρη.

Οι βρωμιάρηδες πρέπει να ανησυχούν. Όπως έχω ξαναπεί, όλα αυτά θα τα ακούσετε σε συνέντευξη τύπου με χαρτιά. Όχι την κρίση του Μαρινάκη. Ο,τιδήποτε πει ο Μαρινάκης θα υπάρχει και ένα χαρτί δίπλα το οποίο θα είναι απόδειξη για ό,τι λέει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό, δεν το έχουμε δει συχνά στην Ελλάδα, θα το δούμε σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ. Σήμερα, τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε ένα πολύ δικό μας άνθρωπο, τον Κούλη τον Δουρέκα».

By