Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φουστέρ: «Ευγνώμων στον κόσμο…»- Μανιάτης και Μίτσελ: «Για τον Δουρέκα…»

«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά της ομάδας. Είναι μία σημαντική νίκη, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να συνεχίσει η ομάδα. Πολλές φορές δεν έχουμε αυτή τη συμπεριφορά, αλλά έχουμε καλούς παίκτες. Παρά το ότι δεν περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε χαρούμενοι» δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ, από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Μάλμε.

pegasus_LARGE_t_1041_106433717«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο, είμαι πάντα ευγνώμων γιατί αναγνωρίζει τη δουλειά μου. Συμπληρώνω σχεδόν πέντε χρόνια εδώ, αγαπάω τον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι», πρόσθεσε ο σεμνός αθλητής. Όσο για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Φουστέρ επεσήμανε: «Θα περιμένουμε τη κλήρωση, να δούμε τον αντίπαλο. Πρέπει, όμως, τώρα, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, γιατί έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για το Γιουρόπα Λιγκ, είναι μία διοργάνωση που μας ταιριάζει, μπορούμε να φτάσει μακριά».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης, αφιέρωσε τη νίκη στον Κούλη Δουρέκα, λέγοντας: «Παίξαμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι κομβικό σημείο για την εξέλιξη του ομίλου ήταν το εκτός έδρας ματς με την Μάλμε. Περαστικά στον Κούλη Δουρέκα, που περνάει μία δύσκολη φάση της ζωής του. Κούλη για εσένα αυτή η νίκη. Ξέρουμε ότι είσαι δυνατός όλα θα πάνε καλά» ήταν τα λόγια του αρχηγού του Ολυμπιακού για ένα από τα πιο αγαπητά στελέχη της ομάδας. Στον Δουρέκα μάλιστα αναφέρθηκε και ο Μίτσελ:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη διότι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και σε έναν αδελφό μας, τον Κούλη Δουρέκα, ο οποίος από το νοσοκομείο σίγουρα άκουσε τις φωνές μας»… Περαστικά.

By