Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ομορφαίνουμε το ποδόσφαιρο…»

Ο Βαγέλης Μαρινάκης δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Τορίνο, έστειλε μήνυμα στους εν Ελλάδι παράγοντες και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση.

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  ERGOTELIS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: «Ολοι είμαστε περήφανοι. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, το μεγαλώνει. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, ανεβαίνουμε επίπεδο και ονειρευόμαστε. Δεν ασχολούμαστε ούτε με τις μικρότητες ούτε με τη λάσπη. Εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και να προχωράμε. Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουν επιτέλους στην Ελλάδα οι παράγοντες, αν θέλουν να κάνουν κάτι στην Ευρώπη.

Βλέπετε ότι σήμερα μας γύρισε η τύχη την πλάτη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος, με δύναμη και στις λεπτομέρειες και σε ένα γκολ το οποίο η τύχη μας γυρίζει την πλάτη, στο 2-2, δυστυχώς μας ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το παιχνίδι.

Όμως, είδατε τι έγινε στα τελευταία 20 λεπτά, αγωνιστήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, το πάθος που δείξαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι τυχαίο. Πλέον τον Ολυμπιακό τον υπολογίζουν όλοι στην Ευρώπη και τον σέβονται και αυτό μας δίνει δύναμη κάθε μέρα να εργαζόμαστε σκληρά και να προχωράμε μπροστά».

Για τις συζητήσεις που είχε με τους παράγοντες της Γιουβέντους, τόνισε: «Είχαμε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις και για τον Ολυμπιακό, τη Γιουβέντους, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το τι γίνεται στην UEFA. Στη Γιουβέντους ηγείται ένας νέος άνθρωπος, 39 ετών, ο Αντρέα Ανιέλι, τον ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, ασχολείται πολλές ώρες με αυτό. Το να συζητάς διάφορα θέματα, καυτά θέματα που πρέπει να διορθωθούν και να προχωρήσουν, μας κάνει πολύ καλό. Όχι μόνο σε μένα, αλλά και στους συνεργάτες μου και το σύλλογό μας. Προχωράμε μπροστά».

Για τη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Αισιοδοξούμε για τη συνέχεια, γι” αυτό τα δίνουμε όλα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει αποτελέσματα, με το ίδιο πάθος και δύναμη θα συνεχίσουμε. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι».

 

By