Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μιλούν για σύλληψη του αδελφού του Πρωθυπουργού της Αλβανίας!

Νέες διαστάσεις παίρνουν τα όσα συνέβηκαν στο Βελιγράδι στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία.

serbia_albania_kosovo_blic_prwtoselido15102014_1Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, συνελήφθη ο αδερφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, λίγο μετά τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα. Όπως τονίζεται φέρεται να έχει οργανώσει το σχέδιο με το… αεροπλανάκι και τη σημαία με την «Μεγάλη Αλβανία», έχοντας και το Κοσσυφοπέδιο στα χρώματα της χώρας του. Μιλάμε για τον Όρφι Ράμα, ο οποίος ήταν στα VIP του γηπέδου της Παρτιζάν και οι αστυνομικές αρχές του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, υπάρχουν υποψίες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος οργάνωσε όλο αυτό το σχέδιο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα… τηλεχειριστήριο και ένα αμερικανικό διαβατήριο. Φυσικά το θέμα έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις και στον Τύπο της Σερβίας…

Bz8L5riCMAAsYtjΣτο μεταξύ, με πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν στην Πρίστινα οι αλβανόφωνοι τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι. Στην πρωτεύουσα και την μεγαλύτερη πόλη του Κοσσυφοπεδίου, πάνω από 30.000 κόσμου -σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο- βγήκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν για τα γεγονότα!

By