Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε εξέλιξη η διαδήλωση οπαδών του Ολυμπιακού κατά Σκάϊ

Βροντερό «παρών» στο κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ δίνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για παρουσία 4.000 φίλων της ομάδας.

ÓÕËËÁËÇÔÇÑÉÏ ÔÙÍ ÖÉËÁÈËÙÍ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕΌπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι φίλοι του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7, της ΠΕΦΟ και των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, εξέφραζαν παράπονα για τη στάση της Αστυνομίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Απαράδεκτη η Αστυνομία, απέκλεισε το ΣΚΑΪ από το «Metropolitan» έως το Μοσχάτο λες και ήταν η αμερικάνικη πρεσβεία».

Όπως ήταν λογικό, η πορεία διαμαρτυρίας των «ερυθρόλευκων» οπαδών είχε αρκετά συνθήματα και πανό.

Ένα από αυτά ανέφερε: «»Φωτιά και τσεκούρι» στους συκοφάντες», ενώ ένα άλλο: «Η «δίκη» τελείωσε, η απόφαση βγήκε, είστε ΕΝΟΧΟΙ!». Βέβαια, δεν έλειπαν και τα πανό επί προσωπικού για τον ιδιοκτήτη του σταθμού, αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά».

Οσο για τα συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν χαρακτηριστικά: «Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή, από δω και πέρα καμία ανοχή».

Οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Αμανατίδης είναι δύο από τους βετεράνους που έχουν δώσει το «παρών» στην πορεία.

Όσον αφορά στους εργαζομένους του σταθμού, οι περισσότεροι εξ αυτών αποχώρησαν από τα γραφεία μετά από εντολή της διοίκησης για λόγους ασφαλείας.

By