Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Οδεύουμε προς οριστική έξοδο από το μνημόνιο

«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Όμως το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό»

sa

Δυόμιση ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές έγινε αρχικά ενημέρωση για όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και στη συνέχεια από τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα και την πορεία αξιολόγησης.

Σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι έγινε συζήτηση για το ΤΑΙΠΕΔ και μετά για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα.

«Πάντα υπάρχουν δυσκολίες. Όμως το πλαίσιο είναι καθαρό και καλό για να πάμε στην οριστική έξοδο από το καθεστώς μνημονίου» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.

Πληροφορίες θέλουν τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο κομμάτων να εκφράζουν ευχαρίστηση για την απόφαση των Σαμαρά και Βενιζέλου να ζητήσουν την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής.

Στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί εκ νέου με τους δανειστές, ενώ στις έξι σειρά θα πάρει ο υπουργός εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

By