Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα λίγα εισιτήρια που απέμειναν για το ματς με την Ατλέτικο και η πολιτική των Ισπανών…

Μόλις 5.000 εισιτήρια έμειναν για να διατεθούν αύριο, στους φίλους του Ολυμπιακού, για τον αγώνα τη πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

654Κατάμεστο αναμένεται να είναι την προσεχή Τρίτη το φαληρικό γήπεδο. Για όσους δεν πρόλαβαν να βρεθούν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» της αναμέτρησης με τους «ροχιμπλάνκος», αύριο θα διατίθενται έξω από τη Θύρα 25, από τις 10:00 έως και τις 18:00, εφόσον βέβαια δεν εξαντληθούν νωρίτερα… Ακόμα διατίθενται εισιτήρια και μέσα Internet (www.olympiacos.org).

Στο μεταξύ, σε χρόνια οικονομικής κρίσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταφέρει να συνδυάσει τις επιτυχίες της στους αγωνιστικούς χώρους με… άνθιση και στα οικονομικά της, καθώς ο κόσμος… αγκαλιάζει την προσπάθεια των «ροχιμπλάνκος»!

Βλέπετε, μετά την περσινή σούπερ σεζόν (η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ ήταν φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ) υπήρξε αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ η Ατλέτικο έκανε ρεκόρ στις εγγραφές νέων μελών.

Η ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε να δώσει 44.000 εισιτήρια διαρκείας, ενώ στις εγγραφές νέων μελών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς έφτασε τις 71.000! Αυτός ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ακόμη και την δεκαετία του ’70, που η ισπανική ομάδα… πετούσε, κατακτώντας πρωταθλήματα, το σύνολο των μελών δεν ξεπερνούσε τα 58.000. Αυτό που έχει ξεχωριστή σημασία είναι πως από τα 71.000 μέλη το 21,8% είναι παιδιά κάτω των 12 ετών και το 20% γυναίκες.  Στοιχεία που δείχνουν πως και στο συγκεκριμένο κομμάτι γίνεται πολύ καλή δουλειά.

 

By