Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φουσκωτό εφοπλιστή καρφώθηκε στα βράχια,στη παραλία του Ορνού στη Μύκονο [εικόνες]

Εικόνες από ταινία θυμίζουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως από το απίστευτο ατύχημα με φουσκωτό σκάφος που σημειώθηκε ανοιχτά της παραλίας του Ορνού.

skafos-foyskwto-4

Το τέντερ από το υπερπολυτελές σκάφος 228 ποδιών ενός εκ των πιο ισχυρών ανδρών της ελληνικής ναυτιλίας, του εφοπλιστή κ. Γιώργου Προκοπίου, το εντυπωσιακό «Nomad» προσέκρουσε πάνω στα βράχια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής του φουσκωτού σκάφους πρόλαβε και έπεσε στο νερό πριν την σύγκρουση χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.

Η 70 μέτρων θαλαμηγός σχεδιάστηκε από την εταιρεία «Oceanfast in Freemantle» που εδρεύει στην Αυστραλία, κατασκευάστηκε το 2003, καθελκύστηκε την ίδια χρόνια, ενώ το 2005 έγινε ολοκληρωτικό refit στο εσωτερικό της.
nomad1a

Το υπερπολυτελές yacht σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε, για να παρέχει υψηλές υπηρεσίες στον απαιτητικό, όπως τον χαρακτηρίζουν οι φίλοι του, ιδιοκτήτη αλλά και στους καλεσμένους του. Το «Nomad» αποτελείται από τρία πατώματα και στο εσωτερικό του υπάρχουν συνολικά 6 καμπινές, χωρητικότητας έως και δώδεκα ατόμων. Για τον πλοιοκτήτη υπάρχει μια άνετη και ευρύχωρη σουίτα 90 περίπου τετραγωνικών, ενώ διαθέτει επιπλέον εστιατόριο, μπαρ, θέατρο καθώς και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μπαρμπεκιου, πισίνα με υδρομασάζ, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη.

1 2

By