Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το γύρο του κόσμου κάνει το εμφατικό 3-0 του Ολυμπιακού επί της Μίλαν!

Ονειρεμένο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ICC και εντυπωσιακή νίκη επί της Μίλαν με 3-0 στο Τορόντο, με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο στην προετοιμασία τους. Ενώ, το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση αυτής της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού, με τους Ιταλούς να ασκούν σκληρή κριτική στους παίκτες του Ιντζάγκι.

1131124Με υπέροχα γκολ από τον Τσόρι στο πρώτο ημίχρονο και τους Διαμαντάκο, Μπουχαλάκη στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός διέλυσε την ομάδα του Ιντσάγκι και «πάγωσε» τα χαμόγελα που έστελνε από την εξέδρα προς το κοινό ο Μάριο Μπαλοτέλι που δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό. Αλλά και με… δέκα Μπαλοτέλι, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να έχει προβλήματα σε αυτό το ματς, καθώς από την αρχή ήταν το αφεντικό, είχε σε εξαιρετική κατάσταση όλους τους παίκτες του, ηγέτες σε όλες τις γραμμές και αυτοματισμούς στο παιχνίδι του, δείγμα της δουλειάς στην προετοιμασία.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε 21 παίκτες στο ματς και έμεινε ευχαριστημένος απ” όλους, κυρίως επειδή είδε στο γήπεδο να εφαρμόζονται όσα ζητάει στις προπονήσεις. Ο Ισπανός έπαιξε με 4-4-1-1 αλλάζοντας πρόσωπα στο δεύτερο μέρος.Ο σούπερ φορμαρισμένος Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 16 με ωραίο τελείωμα με το δεξί μετά το στοπάρισμα από τη σέντρα του Ντοσεβί. Ο Φουστέρ είχε ευκαιρία στο 24 και ο Παπάζογλου με την κεφαλιά στο 39 που έδιωξε στη γραμμή ο Πόλι, αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος.

kasΣτο 49 ο Κασάμι άνοιξε ωραία το παιχνίδι για τον Μαζουακού, με τον Διαμαντάκο να αξιοποιεί τη συρτή σέντρα του συμπαίκτη του με άριστο τελείωμα. Η Μίλαν είχε δοκάρι με πλασέ του Σαπονάρα στο 55 στην καλύτερη ευκαιρία της, αλλά ο Ολυμπιακός αφού έχασε ευκαιρία με τον Ντοσεβί αμέσως μετά, πέτυχε και τρίτο γκολ στο 78. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εξαπέλυσε κεραυνό με το αριστερό έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Αγκάτσι. Κορυφαίοι από τον Ολυμπιακό ήταν οι Μανωλάς, Μαζουακού, Τσόρι, Κασάμι και Ντοσεβί, αλλά δεν υπήρξε παίκτης που να μην πήγε καλά και να μην ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες από τον πάγκο. Ο Ρομπέρτο είχε δύο καλές επεμβάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (71 Σαλίνο), Μαζουακού (71 Γκαζαριάν), Μανωλάς (46 Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61 Σιόβας), Σάμαρης (46 Μανιάτης), Κασάμι (71 Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες (61 Σαβιόλα), Ντοσεβί (61 Κολοβός), Φουστέρ (46 Χολέβας), Παπάζογλου (46 Διαμαντάκος).

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ (62 Αγκάτσι), Τζακάρντο (77 Μαστάλι), Ραμί (62 Άλεξ), Μπονέρα (62 Μεξές), Αλμπερτάτσι, Πόλι (77 Ντε Τσίλιο), Κριστάντε, Σαπονάρα (83 Μόντιτς), Νιανγκ, Ελ Σαραουί, Πατσίνι (76 Χόντα).

thumbnail

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Μίτσελ, από τη μεγάλη φιλική νίκη με 3-0 επί της Μίλαν γεγονός που του θύμισε τις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης περιόδου.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί σήμερα άξιζε κάποιος να ξενυχτήσει για να παρακολουθήσει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε χαρούμενοι, όμως να θυμόμαστε πως αυτό ήταν απλώς ένα ματς της προετοιμασίας».

-Ποια στοιχεία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού σας άρεσαν;

«Μας άρεσε ότι παίξαμε σαν ομάδα, ότι είχαμε την ταυτότητα μιας δεμένης ομάδας και μας θύμισε την καλύτερη εικόνα της ομάδας που είχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα»!

-Δύο λόγια για το ντεμπούτο του Μαζουακού;

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα αποτελέσει κι αυτός μια εξαιρετική λύση για να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Ήταν πολύ καλός».

By