Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφαγιάζετε τους πολύτεκνους, όπως ο Ηρώδης τα νήπια»

Με γλώσσα απλή που τσάκιζε κόκκαλα τα είπε στην κυβέρνηση και τον υπ. Οικονομικών για τον φόρο ακινήτων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων

patrianakou-vouli

Με γλώσσα απλή που τσάκιζε κόκκαλα τα είπε στην κυβέρνηση και τον Γιάννη Στουρνάρα για τον φόρο ακινήτων ο Βασίλης Θεοτοκάτος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων.

«Το νομοσχέδιο», είπε, «επιφυλάσσει στους πολύτεκνους τη μεταχείριση που είχαν τα νήπια Της Βηθλεέμ από τον Ηρώδη». Τι κάνει, συνέχισε, ο υπουργός Οικονομικών; «Σφαγιάζει τον πολύτεκνο, αλλά αν σκοπός σας είναι να απαλλαγείτε από εμάς, σας λέω ότι θα απαλλαγούν οι πολύτεκνοι από εσάς».

Στράφηκε και προς την Φεβρωνία Πατριανάκου– την ανέφερε προσωπικά- και τους βουλευτές της συμπολίτευσης,  αποκαλώντας τους «Ηρακλείς του Στέμματος», αλλά και προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, λέγοντας: «Κε Λαφαζάνη λέτε πολλά, αλλά δεν υπάρχει ιδεωδέστερος από τον υπουργό Οικονομικών που στέλνει τον κόσμο σε εσάς»

«Εγώ είμαι από πολύτεκνη οικογένεια και γνωρίζω ότι χρειάζεται ολοκληρωμένη δημογραφική πολιτική» του απάντησε λίγο αργότερα η Φ. Πατριανάκου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By