Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν να εκπέμπουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

…με δυσκολίες, λόγω των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων

fosphotos.com, Menelaos Myrillas
fosphotos.com, Menelaos Myrillas

Συνεχίζουν να εκπέμπουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με τις δυνάμεις της  αστυνομίας να παρακωλύουν την μετάδοση της εκπομπής.

Την ίδια ώρα, πλήθος κόσμου, συνδικαλιστών και βουλευτών απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει πλημμυρίσει τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, μετά την αιφνιδιαστική είσοδο των δυνάμεων της αστυνομίας τα ξημερώματα για την απομάκρυνση των εργαζομένων.

Παράλληλα, εργαζόμενοι της ΕΡΤ και συνδικαλιστές καλούν τον κόσμο να μεταβεί στο Ραδιομέγαρο για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση. Στον ιστότοπο ertopen.com ανήρτησαν το εξής κείμενο:

«Καλούμε όλους τους πολίτες στο Ραδιομέγαρο.

Καλούμε όλους τους πολίτες στα κατά τόπους γραφεία της ΕΡΤ Α.Ε. για να υπερασπιστούμε τη φωνή της Δημοκρατίας!

Πριν από λίγη ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ραδιομέγαρο. Έχουν δώσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την εκκένωση του κτηρίου, ειδάλλως θα συλλάβουν όσους παραμένουν εντός.

Όταν τα μικρόφωνα σιγήσουν, αυτό που θ” ακούγεται δεν θα είναι ΕΡΤ. Δεν θα είναι οι εργαζόμενοι της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Μην τους νομιμοποιήσετε με την ακρόαση & θεάσή σας

(Visited 1 times, 1 visits today)
By