Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Κούβα ο Δ. Κουτσούμπας

Έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κουβανικό Ινστιτούτο για τη Φιλία των Λαών

www.theflagshop.co.uk
www.theflagshop.co.uk

Η αντιπροσωπεία της Κ.Ε του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ.Γ Δημήτρη Κουτσούμπα, που βρίσκεται στην Κούβα, προσκεκλημένη του ΚΚ Κούβας συναντήθηκε σήμερα στην Αβάνα στην έδρα της ΚΕ του ΚΚ Κούβας με τον Χοσέ Ραμόν Μπαλαγκέρ Καβρέρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στις δυο χώρες και για διεθνή ζητήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, νωρίτερα η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, αρμόδιο για ζητήματα Λατινικής Αμερικής, Χόρχε Αρίας. Ακόμη, έγινε συνάντηση με μέλη της Διαρκούς Επιτροπής για την προώθηση και εφαρμογή των κατευθύνσεων της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του Κόμματος και της Επανάστασης, που αποφάσισε το τελευταίο 6ο Συνέδριο του ΚΚ Κούβας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφτηκε ακόμα τη Λατινοαμερικάνικη Σχολή Ιατρικής, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κουβανικό Ινστιτούτο για τη Φιλία των Λαών.

Η αντιπροσωπεία θα συνεχίσει και αύριο τις συναντήσεις με στελέχη του ΚΚ Κούβας.

By