Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σπίτι 17 τ.μ. στο Λονδίνο πουλήθηκε αντί 350.000 ευρώ

Το μικρότερο σπίτι στη Βρετανία, μόλις 17 τετραγωνικών μέτρων, πουλήθηκε αντί 275.000 λιρών (σχεδόν 350.000 ευρώ), αφότου η μικρή αγγελία προκάλεσε αίσθηση στο ίντερνετ.

house

Το σπίτι που έχει το ένα πέμπτο του μεγέθους της μέσης νεόκτιστης κατοικίας στη χώρα, έχει ένα κρεβάτι στο πατάρι, ένα μικροσκοπικό μπάνιο και έναν κοινό χώρο κουζίνας και καθιστικού.

Παρότι είχε βγει στην αγορά με τιμή 275.000 λιρών, δεν υπήρξε έλλειψη ενδιαφέροντος. Πάνω από 220.000 άτομα είδαν την αγγελία στα sites Rightmove και Zoopla.

Και μετά από μεγάλο ενδιαφέρον και μια σειρά από προσφορές, η κατοικία στο Islington του βόρειου Λονδίνου βρήκε γρήγορα αγοραστή.

Ο Hamish Allan, του μεσιτικού γραφείου Winkworth, είπε: “Είχαμε πολύ ενδιαφέρον από ένα ευρύ φάρμα πιθανών αγοραστών. Υπήρξαν αγοραστές πρώτης κατοικίας, ερωτήσεις από ανθρώπους που ήθελαν ένα έξτρα δωμάτιο αλλά και κάποιος που ήθελε να το αγοράσει και να το νοικιάζει στο AirBNB”.

“Μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες, είχαμε μια σειρά από προσφορές. Το σπίτι είναι μοναδικό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω”.

1 2 3

By