Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε δημόσιο διάλογο το προφίλ της ΝΕΡΙΤ

Οι πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ

nerit

Κάλεσμα στους πολίτες που χρηματοδοτούν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση δια του ανταποδοτικού τέλους, να γίνουν συνδιαμορφωτές του χαρακτήρα και των σκοπών της, κάνει η «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση ΑΕ» (ΝΕΡΙΤ ΑΕ) μέσα από ανοιχτή διαβούλευση για την εξειδίκευση των σκοπών και των προτεραιοτήτων της.
Από την ιστοσελίδα www.opengov.gr οι Έλληνες πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν σε έναν ανοικτό δημόσιο διάλογο για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση «απώτερος στόχος της διαβούλευσης είναι η διατύπωση υψηλής αξίας προτάσεων και ιδεών που θα αξιοποιηθούν στην εξειδίκευση των προτεραιοτήτων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δεδομένου ότι οι σκοποί που θα διαμορφωθούν θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα οργανωθεί και θα αξιολογείται διαρκώς η λειτουργία της».

Μετά το πέρας της διαβούλευσης, η ΝΕΡΙΤ θα διαμορφώσει έκθεση επί των συμπερασμάτων και με βάση αυτά θα παρουσιάσει αναλυτικά τους σκοπούς και τις προτεραιότητες της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ ΑΕ, Γιώργος Προκοπάκης, τονίζει πως «με τη συμμετοχή σας σε αυτή την ανοιχτή διαβούλευση, θα μας βοηθήσετε σημαντικά προς τούτο, ενδυναμώνοντας την προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε ένα επιχειρησιακό σχέδιο που θα υπολογίζει τις ανάγκες, τις απόψεις και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By