Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ -μπροστάρηδες οι μικροί του Άγγελου…

Ο ΠΑΟΚ με δύο διαφορετικές ενδεκάδες περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τις ανορθογραφίες των προηγούμενων φιλικών και με μπροστάρηδες τους «μικρούς» πήρε την πρώτη νίκη με αντίπαλο την Βάαλβαικ (2-1).

thumbnailΟ ΠΑΟΚ έπιασε την καλύτερή του απόδοση (απ όλα τα φιλικά του καλοκαιριού) φτάνοντας στη νίκη, με τους νέους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιεί ο Άγγελος Αναστασιάδης να δικαιολογούν την συμμετοχή τους. Πρώτο γκολ για τον Μακ στο ντεμπούτο του, ενώ το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Ποζογλου μετά από εξαιρετικό συνδυασμό. Πολύ ωραίο γκολ, προϊόν προσπάθειας των νεαρών παικτών, αυτό ακριβώς που θέλει να βλέπει ο Αναστασιάδης. Στο 71′ ο Ποζατζίδης προσπάθησε με το στήθος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί. Προς το τέλος του ματς ο επικίνδυνος Ζέλντενρας απείλησε δυο-τρεις φορές αλλά βρήκε τον Γιακουμή σε ετοιμότητα.

ΠΑΟΚ (Α” ημίχρονο): Μελίσσας, Κιόσε, Μαντούρο, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Πόποβιτς, Σαββίδης, Κουλούρης, Μακ.

ΠΑΟΚ (Β΄Ημίχρονο): Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε, Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.

By