Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποια είναι τα burger που έχουν «τρελάνει» τους Αμερικανούς

Το ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν από burgers…είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.

the_habit_burger_grill_double_charburger_and_2_charburgerΣύμφωνα με έρευνα καταναλωτών, αποδείχθηκε ότι η αγαπημένη αλυσίδα burger των Αμερικανών δεν είναι ούτε τα Burger King ούτε τα McDonald” s αλλά παραδόξως μια καινούργια αλυσίδα fast food που λίγοι γνωρίζουν και η οποία “σπάει ταμεία” στην Αμερική, το The Habit Burger Grill.

Η αλυσίδα αυτή έχει την έδρα της την Καλιφόρνια, ιδρύθηκε το 1969 στην Σάντα Μπάρμπαρα και διαθέτει καταστήματα σε όλη την Καλιφόρνια. Ωστόσο, η Επιτροπή προτίθεται να επεκτείνει την επιχείρησή της και στην Ανατολική Ακτή και να ανοίξει εστιατόρια και στο New Jersey.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τη αύξηση της δημοτικότητας της επιχείρησης. Αρχικά, είχε ταχεία εξέλιξη και κατάφερε να επεκταθεί σε ένα εντελώς σύγχρονο brand από το 2007, όταν η τότε 23-μονάδων – αλυσίδα εξαγοράστηκε από την KarpReilly LLC, μια εταιρεία private-equity. Ακόμα, πρόσφατα υπέγραψε δύο συμφωνίες franchise για να εισαγάγει το εμπορικό της σήμα στο Λας Βέγκας και στις αγορές του Σιάτλ και σχεδιάζει να κινηθεί και προς την περιοχή της Βόρειας Βιρτζίνια το επόμενο έτος.

Ο εμπορικός διευθυντής της επιχείρησης, εξήγησε ότι η επιτυχία της επιχείρησης βασίζεται στις καλές και ανταγωνιστικές τους τιμές καθώς και στην ποικιλία του μενού, αφού περιλαμβάνει τα πάντα, από ψητό τόνο και σάντουιτς με παστουρμά μέχρι σαλάτες και επιδόρπια. Επιπλέον, η μάρκα έχει καταφέρει να έχει σταθερή αύξηση πωλήσεων (35% κατά το τελευταίο έτος) σε μια αγορά όπου οι αλυσίδες Burger σημείωσαν συνολική αύξηση μόλις 1,2%. Ενώ, οι συνολικές πωλήσεις των αλυσίδων Burger στις ΗΠΑ, έφτασαν συνολικά το ποσό των 72 εκατ. δολ., η Habit Burger κατέγραψε πωλήσεις ύψους 120 εκατ. δολαρίων.

 

By