Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο προπονητής των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο του μέλλοντος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τη σύγκριση με τους ζωντανούς θρύλους του ΝΒΑ, θέλει να “ναι ο εαυτός του, αλλά ο Λάρι Ντρου έχει πλάνο.

giannis-antetokounmpo-and-his-family-have-overcome-a-lot-on-his-path-from-greece-to-the-nba.-david-liam-kyle-nbae-getty-images«Σίγουρα θέλω να “μαι… εγώ. Αλλά είναι ωραίο να σε συγκρίνουν με τόσο μεγάλα ονόματα. Είναι πολύ ωραίο» είπε απ” το Σακραμέντο (ΚινγκςΜπακς στη 01:00) ο 19χρονος πόιντ φόργουορντ των Μπακς, ο οποίος πέραν των εν ενεργεία Μπατούμ (Τρέιλ Μπλέιζερς) & Πρινς (Γκρίζλις) έχει ακούσει να τον συγκρίνουν και με παίκτες-θρύλους όπως ο «Μάτζικ» κι ο Πίπεν, τον οποίο πάντα έχει στο μυαλό του ο προπονητής του, Λάρι Ντρου.

«Απλώς προσπαθώ να δουλέψω σκληρά, επειδή δεν έχω φτάσει στο επίπεδό τους. Απλώς θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ» συμπλήρωσε ο νεαρός διεθνής, ο οποίος προς το παρόν σκέφτεται μόνο πώς θα σταθεί αξιοπρεπώς (6,9π., 4,4ρ., 2ασ., 0,8κλ., 0,8κοψ., 1,5λ. σε 24:18) και στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις της ομάδος του (13-56): «Θα “μαι λίγο κουρασμένος, επειδή είναι η πρώτη χρονιά μου με τόσες πολλές αναμετρήσεις. Προσπαθώ να αντεπεξέλθω με αρκετή αποκατάσταση και ξεκούραση, όποτε μπορώ. Ιδίως στα ταξίδια είναι πολύ δύσκολο να ξεκουραστείς. Απλώς προσπαθώ να βγω στο παρκέ και να “χω λίγη ενέργεια».

Με τον επίσης rookie Νέιτ Γουόλτερς (PG, 23χρ.) εκτός δράσης με σπασμένο το αριστερό χέρι του, ο «Greek Freak» θα επιστρέψει στην αρχική 5άδα των Μπακς κι ο 56χρονος προπονητής του εξήγησε πως «είναι λίγο καλύτερος με τη μπάλα στα χέρια απ” ό,τι νομίζετε. Μόλις δυναμώσει κι αποκτήσει ακόμη λίγη πλάγια κίνηση, θα μπορεί να ανέβει και λίγο στην κορυφή».

«Αυτό που οραματίζομαι για τον ίδιο είναι κάτι σαν τον Σκότι Πίπεν, να μπορεί να παίζει στις θέσεις «1», «2» & «3». Μπορείς να του δώσεις τη μπάλα. Μπορείς να αρχίσεις την οργάνωση απ” αυτόν. Μπορεί να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το coast to coast για την επίθεση» συμπλήρωσε.

By