Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο πιο πλούσιος σκύλος

Μπορεί να είναι σκύλος αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίος καθότι είναι αναμφισβήτητα ο πιο πλούσιος σκύλος, με αμοιβή 15.000 δολ. το μήνα.

skylaki

Σύμφωνα με το πρακτορείο dailymail, η ράτσα του είναι Shiba Inu, είναι πέντε χρονών και έχει κάνει μια από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στο χώρο της μόδας. Το κανονικό του όνομα είναι Bodhi αλλά το καλλιτεχνικό του και αυτό με το οποίο κάνει καριέρα σαν Fashion Icon, είναι Menswear Dog.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλη του 2013 από μια φωτογραφία του Bodhi με κάποιο ρούχο, η οποία αναρτήθηκε στο Facebook. Ακολούθησαν μερικές ακόμη, οι οποίες είχαν απίστευτη επιτυχία και σύντομα οι ιδιοκτήτες του, η Kim και David Fung δημιούργησαν το alter ego του, που σήμερα θεωρείται σταρ του διαδικτύου.

1

Λίγους μήνες πριν, το ζευγάρι έπαψε να εργάζεται και πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τις διαφημιστικές προτάσεις, τα συμβόλαια και τις φωτογραφίσεις του αγαπημένου τους σκύλου. Έως τώρα ο Menswear Dog έχει φωτογραφηθεί για τα brands Victorinox Swiss Army, Ted Baker, American Apparel, Brooks Brothers, Salvatore Ferragamo, ASOS, Hudson Shoes, Revlon, Todd Snyder, The Tie Bar, Polyvore και Purina.

2

Αυτή τη στιγμή το κομψά ντυμένο Shiba Inu, ακολουθούν πάνω από 150.000 στα social media και ακόμη περισσότεροι στο Tumblr ενώ ήδη μεγάλοι οίκοι έχουν υπογράψει συμβόλαια για καμπάνιες που τον θέλουν πρωταγωνιστή.

Σύντομα ο Menswear Dog, θα αποκτήσει και δική του σειρά αντρικών ρούχων ενώ ήδη το logo του κοσμεί προϊόντα σε διάφορες μπουτίκ της Ασίας.

Οι ιδιοκτήτες του δηλώνουν πως τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν πάντα και πως ποτέ δεν τον ταλαιπωρούν για να φωτογραφηθεί. Ξέρουν πως ίσως ακούγεται παράτολμο, που άφησαν τα πάντα για να ασχοληθούν με την καριέρα του σκύλου τους, αλλά υπενθυμίζεται πως ακόμη και τους μήνες που η δουλειά είναι «πεσμένη» ο σκύλος τους θα βγάλει το λιγότερο 10.000 δολ.!

1 2

By