Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οργή Φέλερ για Παπασταθόπουλο

rudi-voeller-514Εκνευρισμένος με την αθέτηση της συμφωνίας που υπήρχε με τον Έλληνα αμυντικό, παρουσιάστηκε ο Ρούντι Φέλερ.

Ο γενικός διευθυντής της Μπάγερ Λεβερκούζεν τα είχε βρει σε όλα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, προκειμένου συνεχίσει στις «ασπιρίνες» την καριέρα του, μετά την Βέρντερ Βρέμης.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, στο παιχνίδι για την απόκτησή του μπήκε και η Μπορούσια, η οποία έφτασε την συνολική αξία της μεταγραφής από τα 8 εκατομμύρια στα 10, αναγκάζοντας τον διεθνή στόπερ να αλλάξει πορεία και από το Λεβερκούζεν να καταλήξει στο Ντόρντμουντ.

Κάτι όμως που δεν άρεσε καθόλου στην μεγάλη δόξα του Γερμανικού ποδοσφαίρου, που πλέον εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή στην Μπάγερ.

«Όλοι γνωρίζουν πως πριν λίγο καιρό στην Μπορούσια Ντόρτμουντ είχαν πειραχτεί όταν ο Μάριο Γκέτσε επέλεξε να πάει στην Μπάγερν Μονάχου. Είναι λοιπόν παρόμοια η περίπτωση του Σωκράτη αλλά αυτός είναι περισσότερο υποκριτής.

Εγώ το μόνο που κάνω είναι να χαμογελάω. Έτσι είναι ο κύκλος στο ποδόσφαιρο. Υπήρχε μια συμφωνία αλλά μετά προστέθηκαν και άλλα δεδομένα. Ο Σωκράτης μας ακύρωσε και πάει στην Ντόρτμουντ. Μας ενοχλεί αυτό αλλά προσπαθούμε να το δούμε πιο αντικειμενικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρούντι Φέλερ.

By