Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: με τη σκέψη στο πρωτάθλημα και στα μεταγραφικά…

Κλεμάν Σαντόμ λέγεται ο παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού χαφ μετά την παραχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα.

thumbnail (1)Ο 27χρονος αμυντικός χαφ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία παίζει από το 2006, με μοναδική παρένθεση την περσινή σεζόν που είχε δοθεί δανεικός στην Τουλούζ. Το παράσημό του δεν είναι μόνο ότι έγινε διεθνής με την Γαλλία (σε φιλικό με την Ιαπωνία), αλλά και ότι στις αρχές της επαγγελματικής καριέρας του είχε ενδιαφερθεί η Άρσεναλ καθώς ο Βενγκέρ εκτιμά πολύ τις δυνατότητές του.

Η περίπτωση του Πάπε Ντιόπ έχει χάσει έδαφος αλλά δεν έχει αποκλειστεί εντελώς και μπορεί να υπάρξει ανατροπή την επόμενη εβδομάδα, ενώ εκτός από τον Σενεγαλέζο της Λεβάντε ο Ολυμπιακός εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Η προσεχής εβδομάδα αναμένεται «καυτή» στα μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό, καθώς θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του σέντερ φορ, με τους ερυθρόλευκους να παρακολουθούν στενά τις δικαστικές εξελίξεις στο Μεξικό για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο που αποτελεί διακαή πόθο του Μίτσελ.

Επιπλέον, αναμένονται οι αποφάσεις για το μέλλον του Κώστα Μανωλά που ενδιαφέρει πάντα τους Ιταλούς (Ρόμα, Γιούβε) και την Άρσεναλ, ενώ δεν αποκλείονται εξελίξεις και για τους Μανιάτη, Χολέβα.

By