Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στηρίζουν τον Τόμιτς

Τη στήριξη των παικτών του Ολυμπιακού απολαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς, σύμφωνα με δηλώσεις του Κώστα Σλούκα.

sloukasΟ γκαρντ των Πειραιωτών, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο Ολυμπιακός και την υποχρέωση του να κερδίζει κάθε ματς.

Αναλυτικά:

«Είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός διανύει μία δύσκολη στιγμή. Η μόνη υποχρέωση της ομάδας είναι να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Είναι ολοφάνερο αυτό που συμβαίνει. Είναι καινούρια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει σε αλλαγή προπονητή, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει προπονητή και τον υποστηρίζουμε όλοι οι παίκτες».

Αναφερόμενος στη Λαμποράλ Κούτσα, είπε: «Είναι μία περίεργη ομάδα. Είναι μία ισπανική ομάδα που παίζει γρήγορα. Είναι επικίνδυνη. Οφείλουμε να προσέξουμε δύο-τρία στοιχεία, όπως είναι ο Ερτέλ που είναι πολύ καλός δημιουργός και σκόρερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Τέλος, μιλώντας για τον Τόμας Ερτέλ, είπε: «Είναι ένα από τα ατού της ομάδας. Στηρίζουν πολύ το παιχνίδι τους σε αυτόν. Πρέπει να τον σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

By