Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μ” αυτό το ποδόσφαιρο μεγαλώσαμε. Το συγκλονιστικό β” ημίχρονο Αρσεναλ-Μάντσεστερ…

Μ” αυτό το ποδόσφαιρο μεγαλώσαμε: Αρσεναλ-Μάντσεστερ, β” ημίχρονο. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Ένα παιχνίδι που δεν ήθελες να τελειώσει. Με την Μάντσεστερ να παίρνει τελικά την μεγάλη νίκη (2-1).

Manchester United's Wayne Rooney celebrates an own goal by Arsenal's Kieran Gibbs during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in LondonΜε αυτογκόλ μπήκε μπροστά στο σκορ η ομάδα του Μάντσεστερ, είχε ένα απίστευτο οφσάϊντ σε βάρος του Ρούνεϊ που θα μπορούσε να είχε πετύχει δεύτερο γκολ (ο επόπτης απολάμβανε το τσάϊ του) κι από κει και πέρα… ταμπούρι. Οι κανονιέρηδες να βομβαρδίζουν -αλλά να μη μπορούν να βρουν το δρόμο προς τα δίκτυα- κι οι κόκκινοι διάβολοι να απαντούν με ένα δεύτερο τέρμα από τον …μπουρλοτιέρη Ρούνεϊ. Οι πανηγυρισμοί έξαλλοι από τους οπαδούς της Γιουνάϊτεντ που ήταν πάρα πολλοί στο, έτσι κι αλλιώς κατάμεστο «σπίτι» της Αρσεναλ (συγκρίσεις μην αποτολμήσετε…).

Κι εκεί που το ματς-ντέρμπι της Πρέμιερ- έλεγες πως έχει τελειώσει, να ο διαιτητής να υποδεικνύει οκτώ λεπτά καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι ένιωσαν αμέσως τη… βοή από την εξέδρα. Υπάρχει χρόνος -άρα και ελπίδα! Πράγματι. Η Αρσεναλ ξανάβαλλε μπροστά. Και σκόραρε (με τρομερό γκολ του Γκιρού). Πάλι στην κόντρα η αποδεκατισμένη Μάντσεστερ, με τον (εκπληκτικό, ακόμη και σε …μέτρια κατάσταση) Ντι Μαρία να χάνει ένα απίστευτο τετ α τετ για τρίτο γκολ. Το ματς δεν τελειώνει. Έχουμε και φασαρίες μεταξύ των παικτών, μεγάλη ένταση. Η Αρσεναλ παλεύει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά δεν μπορεί να ισοφαρίσει. Το ποδοσφαιρικό «υπερθέαμα» τελείωσε. Θέλαμε νάχε κι άλλο…

Τέταρτη πέρασε στην Πρέμιερ η ομάδα του Φαν Χάαλ που είναι αποφασισμένος να χτίσει μια νέα ομάδα, αλλά με απόσταση μεγάλη από την Τσέλσυ που επελαύνει: 2-0 την Γουέστ Μπρομ (έπαιζε με δέκα από το 29′) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και με τον Γιώργο Σαμαρά στον πάγκο.

Νίκη με ανατροπή για τη Σίτι κόντρα στην Σουόνσι, με την Σαουθάμπτον όμως να παραμένει στη δεύτερη θέση και να πλησιάζει την Τσέλσυ στους 4 πόντους, σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από το Μπέρμινγχαμ τη Δευτέρα (κόντρα στην Αστον Βίλα).

Τα αποτελέσματα (12η αγωνιστική):

Σήμερα

Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ 2-0

Έβερτον – Γουέστ Χαμ 2-1

Λέστερ – Σάντερλαντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι 2-1

Νιούκαστλ – ΚΠΡ 1-0

Στόουκ – Μπέρνλι 1-2

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Κυριακή

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ 15:30

Χαλ – Τότεναμ 18:00

Δευτέρα

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 22:00

 

 

 

 

By