Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024

Μαζί στο φιλικό και αγκαλιασμένοι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τα πουν από κοντά. Ουσιαστικά, έστειλαν το δικό τους μήνυμα, όπως αυτοί το έχουν στη σκέψη τους. 

1171615Χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ, με τα… αδηφάγα βλέμματα των δημοσιογράφων να ακολουθούν κάθε κίνηση -όση, τέλος πάντων, μπορούσαν- οι διοικητικοί ηγέτες των δύο ΠΑΕ μοιράστηκαν το ίδιο μπουθ στο πρώτο ημίχρονο. Συναντήθηκαν λίγο πριν την έναρξη του φιλικού και είχαν θερμή χειραψία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α” ημίχρονο και προηγήθηκαν 2-0, με τέρματα του Αραβίδη στο 28΄ και του Πλατέλλα στο 35΄(εντυπωσιακό γκολ), ενώ ενδιάμεσα ο Ρισβάνης είχε δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Στο β΄ ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου άλλαξε όλη την ενδεκάδα του τριφυλλιού και χρησιμοποίησε και τον Σωτήρη Νίνη, που ξαναφόρεσε την πράσινη φανέλα μετά από 2,5 χρόνια. Οι πράσινοι ισοφάρισαν με γκολ των Δώνη (47΄) και Μπερίσα (55΄), όμως τελικά η ΑΕΚ πήρε τη νίκη γοήτρου με τέρμα του Ντακόλ στο 65′.

By