Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: «Σε κάθε αμφιβολία, εμφανιζόταν ο Ρομπέρτο….»!

Ο Μίτσελ αποθέωσε τον Ρομπέρτο καθώς όπως είπε, όταν αμφέβαλε για τη νίκη εμφανιζόταν ο πορτιέρο της ομάδας. «Ηταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Τα δύο σημαντικά θέματα είναι πως θα εμφανιστούμε σαν ομάδα και στα δύο παιχνίδια (με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό) με δύο πολύ καλούς αντιπάλους, είπε ο Ισπανός τεχνικός.

1159698Για το αν αμφέβαλε για τη νίκη, ο Μίτσελ σχολίασε: «Όταν είχα αμφιβολία για τη νίκη …εμφανιζόταν ο Ρομπέρτο».

Για την πρόκριση: «Είναι αδύνατον να κάνω προγνωστικά. Έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να δούμε πως θα είμαστε σε αυτά. Δεν πρέπει να περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι με την Μάλμε».

Για τα εκτός έδρας: «Ναι πιστεύω στην ομάδα μου και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αλλά δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος για να απαντήσω επειδή πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα του».

Για το ντέρμπι:«Πρέπει να μας επηρεάσει η βραδιά αλλα μόνο θετικα. Πρεπει να είμαστε όμως συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι που έρχεται».

Πανευτυχής για το θρίαμβο επί της Γιουβέντους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέδειξε τη συνεχιζόμενη ιστορία που γράφει ο Ολυμπιακός και έστειλε (δύο φορές) μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ ÅÑÃÏÔÅËÇÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  ERGOTELIS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)«Σίγουρα και είναι μια ιστορική νίκη και είναι επαναλαμβανόμενη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, τη μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Για μας και για μένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή. Να παίξουμε σοβαρά όπως σήμερα και να αποδείξουμε το ο,τιδήποτε μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Και πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Ρομπέρτο: «Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι 14 παίκτες που έπαιξαν. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις, δε χρειάζεται κοπλιμέντα. Για άλλη μια φορά είχε φοβερή απόδοση. Διαφημίσαμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης δήλωσε: «Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε με το κεφάλι κατεβασμένο».

Για το ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει, ιστορία, τόνισε: «Σίγουρα γράφει ιστορία και βλέπετε ότι οι παίκτες το επαναλαμβάνουν αυτό. Πιστεύουν στους εαυτούς τους, δίνουν απαντήσεις στο γήπεδο. Αυτό θέλουμε και εργαζόμαστε καθημερινά, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός και κόσμιος, αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, να τους ευχαριστήσουμε. Για άλλη μια φορά εγώ σκέπτομαι την Κυριακή και να νικήσουμε. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

By