Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν τη σέντρα του μεγάλου φιλικού με τη Μίλαν…

O Κριστιάν Καρεμπέ μετέφερε μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγο πριν από τον αγώνα με την Μίλαν στην πρεμιέρα του τουρνουά ICC που μετέχει ο Ολυμπιακός στον Καναδά και στις ΗΠΑ.

thumbnail (1)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στους παίκτες της ομάδας, μέσω του Καρεμπέ, τα εξής: «Ο πρόεδρος σας εύχεται καλή επιτυχία στο ICC. Με τον κόπο σας και το ταλέντο σας ο Ολυμπιακός μεγάλωσε και μπορεί να συμμετέχει σε τουρνουά όπως αυτό, με παγκόσμια απήχηση και τηλεοπτική κάλυψη σε 152 χώρες. Με το όραμα του πρoέδρου μας για έναν παγκόσμιο Ολυμπιακό να μας οδηγεί, ας αγωνιστούμε για το καλύτερο και σε αυτό το τουρνουά».

Θυμίζουμε: σέντρα στις 3 τα ξημερώματα για τον Ολυμπιακό στο παρθενικό του παιχνίδι στο International Champions Cup με αντίπαλο τη Μίλαν. Και, μπορεί οι ροσονέρι να έχουν πάρει καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ωστόσο παραμένουν πάντα στην ελίτ της Ευρώπης και παραμένουν μία από τις σταθερές διαχρονικές αξίες.

Ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των περισσότερων παικτών του. Τη στιγμή, όπου νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν οι διεθνείς (Μανωλάς, Μανιάτης, Χολέμπας, Σάμαρης), αλλά και ο νεοαποκτηθείς Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Στις ΗΠΑ βρίσκονται συνολικά 28 ποδοσφαιριστές:89cf49a7a07f598414b31161fb995f8d_XL Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μαζουακού, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Αυλωνίτης, Φορτούνης.

Από την άλλη πλευρά, την αποστολή της Μίλαν συνθέτουν οι: Αμπιάτι, Αγκάτσι, Γκάμπριελ, Αμπάτε, Αλμπερτάτσι, Αλεξ, Μπονέρα, Κοντσάντ, Ντε Τσίλιο, Μεξές, Ραμί, Σιμίκ, Ζακάρντο, Ζαπάτα, Μπένεντιτς, Κριστάντε, Εσιέν, Μαστάλι, Μόντιτς, Μουντάρι, Πινάτο, Πόλι, Σαπονάρα, Μπαλοτέλι, Ντι Μολφέτα, Ελ Σαραουΐ, Χόντα, Μαστούρ, Μενέζ, Νιάνγκ, Πατσίνι.

By