Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ και ήττα (1-0) από την Φιορεντίνα

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του στο Europa League, αυτή την φορά στο γήπεδο της Τούμπας με 1-0 από την Φιορεντίνα, με γκολ του Βάργκας στο 38ο λεπτό.

No 705806Αγνώριστος αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από την Φιορεντίνα στην κατάμεστη Τούμπα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Ιταλοί συνέχισαν με το απόλυτο στις νίκες, εκμτεταλλευόμενοι το ότι ο δικέφαλος του βορρά παρουσιάστηκε άναρχος, άψυχος και… άοσμος στο α” ημίχρονο οπότε και ο Βάργκας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο β” μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν την απάντηση, ωστόσο εκτός από μια… ντουζίνα κόρνερ δεν πέτυχαν κάτι το αξιόλογο γνωρίζοντας μοιραία την ήττα.

Στα θετικά η ισοπαλία στο Μινσκ μεταξύ της Ντιναμό και της Γκενγκάν, που αφήνει περιθώρια για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας (11′ λ.τρ. Κίτσιου), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (81′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης, Περέιρα (54′ Γκολάσα).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπάντελ, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (67′ Λατσάρι), Ίλισιτς, Μπερναντέτσι (57′ Κουαδράδο).

 

By