Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Και ο Στιβ Τζομπς θα είναι ο…

Ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς στη νέα ταινία με θέμα τη ζωή του ιδρυτή της Apple. Είναι ο βραβευμένος με Οσκαρ ιππότης Κρίστιαν Μπέιλ

steve jobs

Επιβεβαιώθηκε από τον Ααρον Σόρκιν στο Bloomberg το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Στιβ Τζομπς στην κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του ιδρυτή της Apple.

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» Κρίστιαν Μπέιλ, σύμφωνα με τον Σόρκιν -ο οποίος υπογράφει το σενάριο της ταινίας- στάθηκε ο ιδανικός υποψήφιος απέναντι σε πρωτοκλασάτα ονόματα όπως αυτά των Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ματ Ντέιμον, Μπεν Αφλεκ και Μπράντλεϊ Κούπερ κι έχει επίσης την ιδανική ηλικία για τους συντελεστές της ταινίας.

1

Σύμφβα με τον Σόρκιν, ο βραβευμένος με Οσκαρ για το «The fighter» Μπέιλ «είναι ένας ηθοποιός φαινόμενο. Κι αυτό ακριβώς χρειαζόταν ο ρόλος, που είναι εξαιρετικά δύσκολος. Ο Μπέιλ όμως θα τον σκίσει».

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία του Τζμπς που γράφτηκε από τον Γουόλτερ Αϊζακσον. Τον ίδιο ρόλο είχε υποδυθεί κι ο Αστον Κούτσερ για την ταινία «Jobs» του 2013. Τα γυρίσματα της νέας εκδοχής πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά. Πριν από αυτό, ο Μπέιλ εμφανίζεται στην ταινία «Exodus: Gods and kings».

By