Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θ.Μωραϊτης: Δίνω ψήφο ανοχής και όχι εμπιστοσύνης

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε χθες και ο Κώστας Σκανδαλίδης

vouli_psifos640

Κι άλλος ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο Θάνος Μωραΐτης ασφυκτιά μέσα στο κουστούμι της συγκυβέρνησης και δηλώνει ότι απόψε στη Βουλή δίνει «ψήφο ανοχής» και όχι εμπιστοσύνης.

«Ο Α. Σαμαράς είναι πρωθυπουργός με παραχώρηση του ΠΑΣΟΚ, δεν μας κάνει τη χάρη, αν νιώθει ότι δεν μπορεί να διαπραγματευθεί, υπάρχουν κι άλλες λύσεις», είπε ο Θ. Μωραΐτης που προκάλεσε αίσθηση στη Βουλή, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τις επιλογές της συγκυβέρνησης και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η διαφοροποίηση Μωραΐτη ήρθε ένα 24ωρο μετά από εκείνη του Κώστα Σκανδαλίδη που μίλησε για υφαρπαγή της ψήφου του. «Ας μην δοκιμάζουν την αντοχή αυτής της ανοχής, είναι για την προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα και τίποτα άλλο», ήταν που μήνυμα που θέλησε –όπως είπε- να στείλει, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι υποσχέθηκε τα πάντα προεκλογικά στα διάφορα Ζάππεια και σήμερα έχει φύγει το success story και έχει μείνει ένα μνημονιακό κρεσέντο.

Νωρίτερα, στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Τσίπρας «άσκηση επί χάρτου». Όπως είπε, οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές και η οικονομία δεν θέλει την αστάθεια. «Ό,τι κι αν λέτε για δυσαρμονία, εμείς θα θέσουμε το έργο μας στην κρίση του λαού στο τέλος της 4ετίας, όπως το σύνταγμα επιτάσσει», είπε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By