Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η σέξι Ρατακόφσκι αναστατώνει ξανά το twitter

Το καυτό κορίτσι του Gone girl μιλά για σεξ και χειροπέδες και ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι, αναστατώνοντας τους θαυμαστές της στα social media

1

Είναι ένα κορίτσι που αναστατώνει το κοινό με την αποκαλυπτική εμφάνισή της σε ένα από τα χιτ της νέας σεζόν, «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» (Gone girl). Είναι επίσης ένα κορίτσι, στο οποίο αρέσει να γοητεύει το κοινό των social media με αποκαλυπτικές φωτογραφίες και πόζες -στις οποίες ποζάρει φορώντας σχεδόν… τα απολύτως απαραίτητα.

Μετά τη σέξι τόπλες πόζα από την καμπάνια των τζιν του Calvin Klein, η Ρατακόφσκι, μοντέλο και ηθοποιός με μικρή αλλά ξεχωριστή παρουσία στο Gone Girl, ανάρτησε αυτή τη φορά φωτογραφία της με μικροσκοπικό μπικίνι, την οποία συνοδεύει με το σχόλιο: «Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ να φορέσω ό,τι θέλω, να κοιμάμαι με όποιον θέλω, να χορεύω όπως θέλω και να παραμένω φεμινίστρια».

2

Η 23χρονη Ρατακόφσκι δεν κρύβει τις απόψεις της για το σεξ και όπως δήλωσε πρόσφατα στο Cosmopolitan, δεν είναι καθόλου ενάντια στο περιστασιακό σεξ, ούτε αποκλειστικά υπέρ του ρομαντικού. «Αν ήθελα να κάνω περιστασιακό σεξ, φυσικά και θα έκανα. Δεν είμαι το κορίτσι που θα δέσει κάποιον με χειροπέδες στο κρεβάτι την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ μαζί του, αλλά δεν είμαι και το κορίτσι που θα αρχίσει να κλαίει μετά το σεξ, συγκλονισμένο από το ρομαντισμό του».

By