Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Χλωρός: Aστόχησε σε κενή εστία γιατί ο τερματοφύλακας ήταν τραυματίας! Τέτοιο ήθος…

Ο Γιάννης Χλωρός μετά από μια πλούσια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας. Ο 35χρόνος επιθετικός, στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηλυσιακό την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου έκανε μια κίνηση που πιθανότατα δεν θα έκαναν και πολλοί αν βρίσκονταν στη θέση του.

1390144923_xlorosΣυγκεκριμένα, ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με 1-0, εκείνος βρέθηκε προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Παναγιώτη Καραχάλιου, αλλά αστόχησε σκόπιμα. Αυτό γιατί ο αντίπαλος γκολκίπερ, Μιχάλης Σηφάκης, ήταν στο έδαφος από τραυματισμό κάτι που είδε ο Χλωρός και αποφάσισε να αστοχήσει. Φυσικά όλο το γήπεδο τον αποθέωσε γι΄αυτή τη κίνηση, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού τήρησαν με τη σειρά τους το fair play.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, δήλωσε για την εκπληκτική ενέργεια: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό!

Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακα μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους».

By