Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βούλτεψη: Λεφτά δεν υπάρχουν

«Το να μην πληρώνει κανείς κανένα φόρο δεν υπάρχει»

voultepsi-ND

«Λεφτά δεν υπάρχουν» επισήμανε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, ενώ αναφερόμενη στον ΕΝΦΙΑ αρνήθηκε ότι ο κόσμος πληρώνει περισσότερα χρήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με τον ΕΕΤΗΔΕ. Μάλιστα η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για στρεβλό τρόπο ανάπτυξης των προηγούμενων χρόνων.

«Το να μην πληρώνει κανείς κανέναν φόρο δεν υπάρχει» ανέφερε, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ασάφεια. «Τι θα φορολογήσει, τον πλούτο; τη μικρή, τη μεγάλη την πολύ μεγάλη περιουσία;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : «Κάθε μήνα η Ελλάδα πληρώνει 5 δισ. ευρώ σε συντάξεις και μισθούς του δημοσίου. Σε όλα τα κράτη πληρώνουν φόρους».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε δε την ονοματολογία για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως παγίδα και ως λάθος συζήτηση. Εξήγησε ότι κάθε πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο το έθνος είναι ικανό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσθέτοντας ότι το θέμα αυτό θα τεθεί στο χρόνο του.

Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι σημείωσε ότι μονομερείς ενέργειες δεν υπάρχουν, καθώς δημιουργούν καταστάσεις τύπου Αργεντινής. «Δεν είναι συνετό να λες για κόκκινες γραμμές όταν πας σε μια συζήτηση υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται» δήλωσε χαρακτηριστικά, επικαλούμενη τη γνωστή ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

By