Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: Το φτηνό παιχνίδι της δημαγωγίας έχει και όρια

«Εμείς εφαρμόζουμε την πολιτική εξόδου από την κρίση και το μνημόνιο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

venizelosvouli3SLIDER

Θεσμικά ακραία, πολιτικά αμήχανη και εθνικά ανεύθυνη χαρακτήρισε τη κατάθεση της πρότασης μομφής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη συζήτηση εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή, ενώ ζήτησε να μπει ένα τέλος στην ανευθυνότητα και το δογματισμό, ενώ απευθύνθηκε και προς την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί αργεί ο ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλλει την πρότασης του για την Εξεταστική Επιτροπή σε σχέση με την υπόθεση των ναυπηγείων;» διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «ίσως έχει έρθει η στιγμή να ζητήσουμε μια άλλη εξεταστική επιτροπή για τις συνωμοσίες και τα δίκτυα συμφερόντων».

Ο Τσίπρας επενδύει στη αποτυχία της χώρας

«Για πρώτη φορά έχουμε μια αντιπολίτευση η οποία δεν διαμορφώνει τις προϋποθέσεις ελάχιστης εθνικής συναίνεσης» παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος υπογραμμίζοντας ότι «δυστυχώς ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά μας λέει ξεκάθαρα, κυνικά ότι επενδύει στην αποτυχία της χώρας».

Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση με την Τρόικα, «δεν ειναι δυνατόν να μειωθεί η επιβάρυνση της πολύ μεγάλης ακίνητης περιουσίας» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας ότι: «Αγωνιζόμαστε να βγούμε από το μνημόνιο και θα το πετύχουμε».

Αντιπαράθεση «τεστ» Βενιζέλου – Τσίπρα

Σκληρή ολομέτωπη επίθεση προσωπικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη δευτερολογία του.

«Τι θα απογίνεται χωρίς το μνημόνιο. Εμείς θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο κι εσείς δομείτε την πολιτική σας στο μνημόνιο.
Μ’ αρέσει να βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σε νευρική κρίση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Σχολίασε επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας ευνοήθηκε από την τύχη και ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως αρχηγός κόμματος, γι” αυτό και οφείλει να σέβεται τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ενώ με αφορμή την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ, να πάει το θέμα των υποβρυχίων στην προανακριτική προειδοποίησε ότι  η συγκεριμένη αντιπαράθεση είναι μία πρόγευση αυτών που θα ακολουθήσουν για το συγκεκριμένο θέμα και ανέφερε πως θα είναι: «Μία μονομαχία προσωπικού και πολιτικού ήθους. Δεν έχουμε προκύψει από παρθενογένεση».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την πρωτολογία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By