Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αττικοί Φούρνοι: Κάτι «ψήνει» ο Γιώργος Γιαννακόπουλος

 To ThePaper σας παρουσιάζει τον άνθρωπο που διαχειρίζεται την επώνυμη αλυσίδα άρτου

Συγκαταλέγεται στους νέους επιχειρηματίες, μόλις 22 ετών. Ομως το νεαρό της ηλικίας του κάθε άλλο παρά τον έχει αποτρέψει από το να παίρνει ρίσκα στο επιχειρείν βασιζόμενος στο ένστικτό του αλλά και στις μακροχρόνιες σπουδές του στην ζαχαροπλαστική στις καλύτερες Σχολές της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, που διαχειρίζεται την επώνυμη αλυσίδα άρτου Αττικοί Φούρνοι. Στην παρούσα φάση όπως μάθαμε από στέλεχος της εταιρείας Σ. Μενίδη, σήμερα ο Γιώργος Γιαννακόπουλος βρίσκεται στη Γαλλία, όπου και παρακολουθεί κάποια μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Παρόλα ταύτα εμείς τις πληροφορίες μας τις πήραμε και συγκεκριμένα που πρόκειται να δημιουργηθούν τα νέα σημεία της επώνυμης αλυσίδας.

Θα βρίσκονται λοιπόν στην Αγ. Παρασκευή και στην Ακαδημίας, αν και το ενδιαφέρον της εταιρείας επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές χωρίς ωστόσο τίποτα να έχει κλείσει ακόμη, όπως στο Σύνταγμα, την Πανόρμου και το Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τον κ. Σ. Μενίδη, ο στόχος είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση του δικτύου, γεγονός που διευκολύνεται και από τα πολλά ακίνητα που είναι αμίσθωτα μεν και από την άλλη έχουν πέσει τα ενοίκια

Τα τετραγωνικά που ενδιαφέρον κατά τον ίδιο κυμαίνονται από 150-180 τ.μ., ενώ κάθε σημείο εμπορεύεται περί τους 150 κωδικούς προϊόντων, τα οποία διακρίνονται στις εξής κατηγορίες: σάντουιτς, ψωμί, καφέ, ζαχαροπλαστική και κουλούρια-βουτήματα.

Ιστορία

Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε τον Απρίλιο του 2012 στον Πειραιά, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, ακολούθησε λίγους μήνες μετά το κατάστημα στο κέντρο της Νέας Σμύρνης και μέσα στον ίδιο χρόνο το τρίτο κατάστημα στο λιμάνι της Ζέας.

Μέσα στο 2013 λειτούργησαν τα καταστήματά μας στο Κολωνάκι έναντι του Ευαγγελισμό, στη Λ. Συγγρού στο ύψος του ΦΙΞ, στον Κορυδαλλό στην πλατεία Eλευθερίας, στο Χαϊδάρι στη Λ. Αθηνών όπου συστεγάζεται με το νέο κέντρο διανομής, αποθήκευσης και παραγωγής, στην Ερμού στο εκκλησάκι της Καπνικαρέας, στο Γουδή κοντά στο νοσοκομείο “Παίδων”, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο μας κατάστημα εκτός Αθηνών στη χώρα της Μυκόνου.

Συνολικά σήμερα το δίκτυο περιλαμβάνει 12 καταστήματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By