Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλείστηκε από ένα 17χρονο (Κροάτη) ο Ναδάλ! Σκεφτείτε ό,τι θέλετε…

Ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια πορεία στο Swiss Indoors της Βασιλείας. Ο 28χρονος Ισπανός γνώρισε μια οδυνηρή ήττα από τον 17χρονο Κροάτη Μπόρνα Κόριτς με 6-2, 7-6(4) κι έμεινε εκτός της προημιτελικής φάσης!

nadalΟ Ναδάλ παρουσιάστηκε πολύ κακός και ο Κόριτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη σπουδαιότερη επιτυχία στην έως τώρα πρώιμη καριέρα του.

Μάλιστα, ο Ισπανός βρέθηκε πίσω 5-0 γκέι στο α” σετ, το οποίο τελικά έχασε με 6-2 σε 35 λεπτά, έχοντας μόλις έναν winner και 19 λάθη, έναντι 2 και 13 αντίστοιχα του Κόριτς. Στο 2ο σετ, ο Ναδάλ ανέβασε λίγο την απόδοσή του και γι’αυτό παίχτηκε περισσότερο ανταγωνιστικό τένις, χωρίς βέβαια να μπορέσει να κυριαρχήσει του αντιπάλου του.

Ο Κόριτς άντεχε στα ράλι με τον Ναδάλ, έχοντας ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές, λόγω της εντυπωσιακής ταχύτητάς του αλλά και των αμυντικών ικανοτήτων του. Χωρίς να σημειωθεί κάποιο break, οι δύο άνδρες (παιδί ο Κροάτης) έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break, με τον Κόριτς να παρουσιάζεται πολύ καλύτερος και να κατακτά δίκαια τη νίκη μετά από μία ώρα και 41 λεπτά.

Ακούγεται αστείο βέβαια, ο Ναδάλ να χάνει από 17χρονο (και βάλτε στο μυαλό σας ότι θέλετε…)!

By