Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Έλεγχος της WADA πριν το τζάμπολ… Διεθνείς: Στόχος η 8άδα…

Όλες τις αποστολές των ομάδων που μετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, επισκέφθηκε την Παρασκευή  κλιμάκιο της WADA, μία ημέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

ÌÐÏÕÑÏÕÓÇÓ ÊÁÔÓÉÊÁÑÇÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ ÓÔÇ ÓÅÂÉËËÇ  (ÌÏÕÍÔÏÌÐÁÓÊÅÔ 2014)Οι άνθρωποι της WADA επισκέπτονταν κάθε ομάδα ζητώντας από συγκεκριμένους παίκτες να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ και όχι κατόπιν κλήρωσης. Έτσι από την Εθνική μας ομάδα, δείγμα για έλεγχο έδωσαν οι δύο NBAer, Νικ Καλάθης και Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς επίσης και ο Ιαν Βουγιούκας.

Εξάλλου, κανονικά στην διάθεση του Φώτη Κατσικάρη τέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για την πρεμιέρα της Εθνικής μας σήμερα, στις, 21:00,, στον αγώνα κόντρα στη Σενεγάλη.

Ο νεαρός γκαρντ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, δείχνοντας έτσι ότι ξεπέρασε το πρόβλημα γαστρεντερίτιδας, το οποίο την Πέμπτη τον είχε κρατήσει εκτός. Ετσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παρουσιαστεί πάνοπλο κόντρα στους Σενεγαλέζους με στόχο φυσικά τη νίκη και την καλή εμφάνιση ώστε να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Στο περιθώριο της προπόνησης, Κώστας Καϊμακόγλου και Κώστας Σλούκας έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Αφμότεροι κατέθεσαν την ανυπομονησία της ελληνικής αποστολής για την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Σλούκας είπε μεταξύ άλλων μάλιστα, ότι πρωταρχικός στόχος της Εθνικής μας είναι η είσοδος στην 8άδα: «Βασικός στόχος μας φέτος αρχικά η πρόκριση στην 8άδα. Οσον αφορά το παιχνίδι με την Σενεγάλη, η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι εμείς παίζουμε περισσότερο με το μυαλό, ενώ οι αντίπαλοί μας περισσότερο με τα αθλητικά τους προσόντα».

Από την μεριά του ο Κώστας Καϊμακόγλου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Επιτέλους ξεκινάμε. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία, ονειρευόμαστε την πρεμιέρα Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή απέναντι σε μια ομάδα αθλητική, με ταλέντο. Ωστόσο είσαι στο χέρι μας να παίξουμε έξυπνα και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να κερδίσουμε».

By