Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άγγελοι της Victoria Secret: Χωρίς μακιγιάζ στα 16 τους χρόνια (photos)

Δείτε τις πρώτες polaroids των πανέμορφων μικρών αγγέλων

miranda_ker

Από τα πρώτα τους βήματα, ο κόσμος της μόδας υποκλίθηκε στην ομορφιά τους. Οι Άγγελοι της Victoria Secret, μεσουρανούν στις πασαράλες και στα διαφημιστικά σποτ, ενώ δεν υπάρχει άντρας που να μην τις ποθεί ή γυναίκα που να μην «ζηλεύει» την ομορφιά και τα καλλίγραμμα σώματά τους.

Η καριέρα τους στο χώρο της μόδας, τις ανέδειξε σε Top Models, αλλά ακόμα και από τις πρώτες τους φωτογραφίσεις με μια απλή πολαρόιντ στα 16 τους χρόνια, ήταν πανέμορφες και εκθαμβωτικές.

Το thepaper.gr, έψαξε και βρήκε τις πρώτες φωτογραφίσεις των ωραιότερων και πιο διάσημων μοντέλων του κόσμου. Πραγματικά πανέμορφες σε νεαρή ηλικία, χωρίς μακιγιάζ!

O σέξυ άγγελος της Victoria Secret, Andriana Lima, σε ηλικία 14 ετών:

andriana_lima

Επίσης στα 16, και αυτός ο Άγγελος από την Βραζιλία, η Alessandra Ambrosio:

Alessandra_Ambrosio_Polaroids

 

 

Άλλος ένας άγγελος της διάσημης εταιρείας εσωρούχων, Miranda Ker (πρώην σύζηγος του ηθοποιού Orlando Bloom), στα 16 της:

miranda_ker

Η Chanel Iman είναι ο ένας από τους δύο «μαύρους αγγέλους» της Victoria Secret:

ChanelΑπό τους πιο διάσιμους αγγέλους, το «Βρετανικό Ρόδο» όπως την αποκαλούν, Rosie Huntington-Whiteley, και κοπέλα του Jason Statham:

rosie_gallery_main

Αν και δεν περπάτησε ποτέ στην πασαρελά, της Victoria Secret, η Kate Moss κόβει την ανάσα πριν καν αρχίσει την καριέρα της. Δείτε την πρώτη (δοκιμαστική) φωτογράφιση του fashion icon σε ηλικία 14 ετών από τον φωτογράφο Dave Ross (εκτιμάται ότι οι φώτο κοστίζουν 70 χιλιάδες δολάρια):KateMOss_first_photo kate-moss_first_1

kate_moss12

Και μια polaroid της Kate σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία:kate-1

Polaroids διάφορων Tops Models της Victoria Secret:models_2 models karlie klossEmily Didonato:

emily_didonatoAnna Selezneva:

Anna Selezneva

By