Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όνειδος για τη Δημοκρατία οι σκηνές εντός της βουλής

Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδ…, π…… Μόνο με καρότα βολεύεστε, φώναζαν ουρλιάζοντας προς τον Πέτρο Τατσόπουλο οι βουλευτές της Χ.Α Μίχος και Κουκούτσης όταν ο πρώτος τους αποκάλεσε φασίστες

mixos-1

Την πλήρη απαξίωση και εκμαυλισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών πέτυχαν με την προσχεδιασμένη παράστασή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εκτοξεύτηκαν απίστευτες ύβρεις ενώ προς στιγμήν απειλήθηκε και σύρραξη μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου.

«Σκάσε ρε! Σκάστε ρε αδ…, π…… Μόνο με καρότα βολεύεστε». Φώναζαν ουρλιάζοντας προς τον Πέτρο Τατσόπουλο οι βουλευτές της ΧΑ Νίκος Μίχος και Δημήτρης Κουκούτσης όταν ο πρώτος τους αποκάλεσε «φασίστες».

xa-siraksi-8

Ολα άρχισαν όταν ο προεδρεύων της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε από τον Χρήστο Παππά που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα της Βουλής να ανακαλέσει τη φράση «είστε άθλιοι και αχρείοι» που ακούστηκε από τα έδρανα των ΧρυσαυγιτώνΗ κόντρα εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος τους αποκάλεσε «φασίστες».  Ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από τη θέση του και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον ανεξάρτητο βουλευτή. Το συμβάν αποφεύχθη με την παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρου Δήμα που συγκράτησε τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ και ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του για να συγκρατήσει τον Νίκο Μίχο.

Πηγή Φωτογραφιών:eurokinissi

By